foradia becasivace

La UPV d’Alcoi organitza activitats sobre robòtica, astronomia i diversitat

La Politècnica de València ha preparat l’edició IX del concurs sobre robòtica móvil destinat als estudiants d’ESO, Batxillerat i Cicles Formatius

El Campus d’Alcoi de la Universitat Politècnica de València (UPV) ha preparat diferents activitats participatives per a la primera setmana del mes de juny sobre robòtica, astronomia i diversitat. Tot arranca el 2 de juny amb un Concert i tertúlia LGTBIQA+ a la plaça Ferràndiz i Carbonell a partir de les 19:30 hores. Aquesta activitat està organitzada per l’àrea de Medi Ambient, Cooperació i Igualtat del campus, Diversa UPV i la Delegació d’Alumnes amb l’objectiu de donar veu a les generacions acadèmiques que pertanyen al col·lectiu. El concert és a càrrec d’Àlex Guirado, una vegada haja finalitzat la tertúlia.

Per altra banda, el divendres 3 de juny te lloc el IX Concurs de Robòtica Mòbil dirigit a l’alumnat d’ESO, Batxillerat i Cicles Formatius de grau mitjà i superior. La finalitat d’aquest premi, emmarcat en la programació de ‘Jóvenes conCiencia’, és fomentar les vocacions científiques entre els estudiants. A banda del concurs, també se celebra un taller de robòtica amb 3dBot i Ardiuno Block Programació. Aquestes activitats segueixen en la línia de la UPV d’Alcoi per la seua aposta per la Robòtica i la Informàtica.

Una altra de les activitats que estan preparades per al 3 de juny i que s’emmarca dins de la programació anual de la Setmana de la Ciència és l’observació astronòmica. L’esdeveniment te lloc a les 21:15 hores al paratge de Sant Antoni d’Alcoi amb una conferència impartida per Carlos Arribas de l’associació astronòmica d’Alcoi i que es realitza sota el títol: ‘L’univers: la seua grandesa i la nostra misèria’. Des de la UPV recorden que no és necessària la inscripció prèvia. Aquesta activitat es produeix gràcies a la col·laboració de la Fundació Espanyola per la Ciència i la Tecnologia.

Tanmateix, l’Associació comarcal d’ajuda en el tractament del càncer (SOLC) ha organitzat un taller per al 3 i 4 de juny sobre intel·ligència emocional. Aquesta activitat també s’imparteix al Campus d’Alcoi i té entrada gratuïta. El taller l’imparteix el psicòleg i professor de la Universitat de Saragossa, Carlos Hue. Amb aquesta activitat es tanca una setmana d’activitats a la UPV d’Alcoi, en la que s’ha presentat la campanya de matriculació per al curs 2022/2023.

Font: Redacció./


campusgandiaupv

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *