Foradia

Èxit de convocatòria d’Ignacio Morgado dins de la Setmana de la Ciència

• Ignacio Morgado ha omplit el Saló de Graus Roberto García del Campus d’Alcoi de la UPV amb la seua conferència sobre la gestió d’emocions negatives • ‘Emocions corrosives: com fer front a l’enveja, la cobdícia, la culpabilitat i la vergonya, l’odi i la vanitat’ és el títol de la xarrada que ha impartit


Ignacio Morgado ha omplit el Saló de Graus Roberto García del Campus d’Alcoi de la UPV amb la seua conferència sobre la gestió d’emocions negatives. Ha sigut en el context de la celebració de la XV edició de la Setmana de la Ciència. ‘Emocions corrosives: com fer front a l’enveja, la cobdícia, la culpabilitat i la vergonya, l’odi i la vanitat’ és el títol de la xarrada que ha impartit el catedràtic de Psicobiologia i director de l’Institut de Neurociències.

En ella ha explicat com funcionen i com influeixen aquestes emocions en la nostra realitat: encara que de vegades siguen o hagen sigut motor del progrés social, quan perduren en la ment solen destruir lentament la salut, l’estat d’ànim i el benestar de les persones. Per això ha oferit algunes claus que permeten conéixer la seua naturalesa i afrontar-les i mantenir-les a ratlla quan no siga possible impedir-les.

Morgado, en aquesta tercera visita a la Setmana de la Ciència, també ha signat en el Llibre d’Or del Campus.

Avui, dimecres 21, estarà al Campus d’Alcoi la doctora veterinària Margarita Marqués impartint la conferència Modificació genètica i alta costura: punts de trobada, que tractarà sobre la modificació genètica des del punt de vista dels avanços socials i científics.

Font: Redacció./

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *