foradia subscriutegrat

Èxit de les ballarines de Màsters Ballet Alcoi al Concurs Nacional de Dansa

Aquesta competició va dur-se a terme en Tarragona a mitjans del mes de maig, i aquestes ballarines alcoianes van aconseguir l'or en la categoria grupal

Màsters Ballet Alcoi ha participat amb les seues ballarines al Concurs Nacional de Dansa que s’ha celebrat a Tarragona a mitjans del mes de maig, en la modalitat de clàssic. Per a poder anar fins ací, primer van disputar una primera fase a finals de març a Xàtiva, en la qual ja es van aconseguir molts bons resultats, com la primera posició de Jana, de 13 anys.

Una vegada han arribat a Tarragona, les ballarines de Màsters Ballet, han continuat collint èxits, i és que a més de segones posicions en diferents categories, també van emportar-se a casa un or per unanimitat del jurat, amb el seu ball grupal ‘Buen Viaje’, interpretat per Jana, Lara, Macarena i Martina. Gràcies a aquest premi aquestes ballarines tenen la possibilitat de participar en la fase internacional que se celebrarà molt prompte a Bèlgica.

Totes aquestes ballarines van rebre els seus premis amb molta il·lusió, i sorpresa, ja que el nivell de la competició era molt elevat.

Pròximament, a més, les alumnes de Màsters Ballet Alcoi també estaran presents a un important certament que se celebrarà a l’Hotel Bali de Benidorm.

Font: Belén Rivas./


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *