foradia subscriutegrat

Lidia Montero i Patricia Millán guanyen el VII Concurs de Disseny per a Tèxtil Llar

Aquest premi està organitzat per la Càtedra AITEX UPV i en total s'han presentat 34 propostes que han sigut valorades per professionals del sector tèxtil

La Càtedra AITEX-UPV ha organitzat el VII Concurs de Disseny per a Tèxtil Llar. En total s’han presentat 34 propostes en les dos modalitats d’aquest concurs. Una d’elles és mitjançant la tècnica d’estampació, i l’altra amb jacquard. La finalitat d’aquest certament és premiar als millors teixits dissenyats i desenvolupats per a la seua posterior aplicació en el sector Tèxtil Llar. La Sala Multiusos de l’Edifici Carbonell del Campus d’Alcoi de la UPV ha sigut l’escenari per al lliurament de premis.

Lidia Montero i Patricia Millán, han sigut les guanyadores dels primers premis en les modalitats de jacquard i estampació, respectivament. El jurat ha valorat criteris com l’originalitat, la creativitat i les tendències de moda, qualitat tècnica i desenvolupament i presentació dels treballs realitzats. Els treballs s’han exposat al Campus d’Alcoi de la UPV, però també es poden veure a través d’aquest enllaç.

Font: Redacció./


participalcoi

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *