foradia subscriutegrat

Aielo de Malferit acull la I Trobada Jove de la Vall d’Albaida

Aquest esdeveniment se celebrarà durant el dissabte 11 de juny i hi haurà una gran varietat d'activitats per fomentar un espai d'encontre i oci entre els joves de la comarca de la Vall d'Albaida

El dissabte 11 de juny tindrà lloc la primera Trobada Jove de la Vall d’Albaida, a Aielo de Malferit, concretament, al Passeig de l’Eixample. Aquest municipi està ostentant durant aquest any el càrrec de Capital Cultural Valenciana, juntament amb Alzira.

L’activitat és d’àmbit comarcal i pretén ser un punt d’encontre i de reflexió per als i les adolescents de la zona, i per això, s’han organitzat diferents activitats.

Al voltant d’uns 200 participants, entre joves, polítics, tècnics, dinamitzadors i joves, s’aproparan per participar en el Fòrum Jove, així com gaudir de les activitats, tallers i espectacles que s’han programat per a l’ocasió.

Les activitats s’iniciaran a les 10 del matí amb la recepció dels participants, i estaran acompanyats per una batucada del poble amfitrió, seguidament gaudiran d’un bon esmorzar. Seguidament, se celebrarà el fòrum on es debatran una sèrie de qüestions referents a la situació dels i les adolescents als municipis de la comarca, així com els recursos dels quals disposen i cap on els agradaria avançar.

Després, entre les 12 i les 14h, hi haurà diversos estands ubicats al Passeig, i al Centre Social, on es realitzaran tallers i altres activitats com la simultània d’escacs i taller de música amb batucada. També hi haurà punts d’informació i el punt violeta. Abans de celebrar-se el dinar de germanor es procedirà a l’entrega del premi a Inés Lloret, que ha guanyat el concurs del logotip, és a dir, de la imatge central del cartell de la trobada.

A la vesprada els assistents tindran una cita en l’auditori municipal per a participar en el teatre-fòrum ‘Fes-te Sentir’. El punt final de l’esdeveniment estarà a càrrec dels ollerians Philantropic.

En aquesta primera Trobada, ha estat organitzada pel Departament de Joventut de la Mancomunitat de Municipis de la Vall d’Albaida, i han participat els municipis de: Atzeneta d’Albaida, Benigànim, Bocairent, Guadasséquies, Quatretonda, Agullent, la Pobla del Duc, Bèlgida, Salem, El Palomar, Benicolet, Castelló de Rugat, Ràfol de Salem, l’Olleria, Albaida, Fontanars dels Alforins i Aielo de Malferit; i tots ells han posat a disposició de l’acte el seu personal professional.

Font: Redacció./


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *