foradia cdturisme

Aielo de Malferit amplia la seua Escoleta infantil

• Aielo de Malferit ha ampliat la seua Escola infantil a causa de l’elevada demanda d’escolarització • La inversió conjunta, entre Caixa Ontinyent i l’Ajuntament, per a dur a terme els treballs ha sigut de 190.000 euros.


Aielo de Malferit ha ampliat la seua Escola infantil a causa de l’elevada demanda d’escolarització de menors de 3 anys. Les recents obres dutes a terme han ampliat el servei educatiu als menors de tres anys, de 66 a 106.

La nova superfície de l’Escola és de 850 metres quadrats, distribuïts en set aules, una sala multiusos, un menjador, un pati cobert i zones de servei, a més d’un pati de 750 metres quadrats. La inversió conjunta, entre Caixa Ontinyent i l’Ajuntament, per a dur a terme els treballs ha sigut de 190.000 euros.

Cal ressenyar que l’Escola infantil va ser posada en funcionament en 1986 per l’Obra Social de Caixa Ontinyent i cedida en ús gratuït a l’Ajuntament de la població, que gestiona el servei.

L’entitat, que enguany celebra el 50 aniversari de la seua arribada a Aielo de Malferit, demostra així el seu compromís amb la societat.

L’acte d’inauguració, al que assistirà l’Alcalde d’Aielo, José Luís Juan, i el President de Caixa Ontinyent, Antonio Carbonell, tindrà lloc el divendres 7 de setembre a les 11:00 hores. A la vesprada, se celebrarà jornada de portes obertes el divendres a la vesprada per al públic interessat.

Font: Redacció./


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *