foradia elgrat

El Conservatori Elemental de Dansa d’Alcoi celebrà la clausura de curs

Les representacions tindran lloc el dimecres 15 i el dijous 16 al Teatre Calderón d'Alcoi a partir de les 19h

Està finalitzant el curs, i des del Conservatori Elemental Municipal de Dansa d’Alcoi volen celebrar-ho amb una actuació de clausura, amb dos representacions que tindran lloc el dimecres i dijous 15 i 16 de juny a les 19 al Teatre Calderón d’Alcoi.

El primer dia actuaran els grups preelementals de 4 i 6 anys, 1r i 3r dels Ensenyaments Elementals, i els tres cursos d’ampliació d’estudis. L’endemà serà el torn dels cursos preelementals de 5 i 7 anys, 2n i 4t d’Elemental, i els tres cursos d’ampliació d’estudis. En cadascuna d’aquestes representacions es podran veure 23 i 24 coreografies de les tres modalitats que es cursen al centre que són: ballet clàssic, dansa espanyola i dansa contemporània. A més, l’alumnat més menut també oferirà coreografies de dansa expressiva i iniciació a la dansa. Durant aquests dies podrem veure a un total de 80 ballarins i ballarines.

L’equip directiu del Conservatori ha explicat que: “Aquesta nova gal·la que presentem suposa un repte molt important per a tot l’alumnat que compon el Conservatori elemental de dansa. Nou cartell, nou programa, i sobretot, nova il·lusió. La clausura d’un curs escolar en el qual no ha faltat l’esforç i treball per continuar creixent com a ballarins i desenvolupant una infinitat de capacitats artístiques. Suposarà dos dies replets d’il·lusió per demostrar l’aprés, amb coreografies des del més pur estil clàssic, passant per la dansa contemporània, i la dansa espanyola en totes les seues disciplines, sense oblidar la creativitat de l’alumnat més menut”.

Per part del consistori alcoià, el regidor d’Educació, Jordi Silvestre, ha comentat que: “Des de l’Ajuntament donem tot el nostre suport al Conservatori Municipal d’Alcoi, com sempre i més en un any tan especial com aquest postpandemia. Recordem que des d’aquest Conservatori han eixit grans professionals de dansa i música, que treballen a tot el món amb un reconegut prestigi, estem orgullosos d’ells i continuem treballant per a continuar creant professionals que exporten el nom d’Alcoi a través d’aquestes arts. Aquesta gala, segur serà un gran moment per a poder gaudir del gran treball que realitzen durant tot l’any, alumnat i professorat, sabem que amb molta il·lusió i implicació”.

Font: Redacció./


barnasants

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *