foradia subscriutegrat

Bocairent convoca un nou concurs fotogràfic

El termini per a presentar-se a aquesta edició número 29 del concurs ja està obert, i en total hi haurà set guardons dotats en 1.900 euros

La regidoria de Turisme, l’Associació Fotogràfica Bocairent, i l’Associació Art 92, han convocat l’edició 29 del concurs de fotografia, que enguany porta el títol ‘Bocairent i el seu entorn’.

M. Luz Pascual, responsable de turisme, ha explicat que en aquesta edició la convocatòria manté els últims canvis introduïts per a rellançar el concurs, és a dir, hi haurà tres modalitats: fotografia de promoció turística, fotografia de caràcter lliure i color, i fotografia de caràcter lliure i blanc i negre. En cada modalitat hi haurà un primer i segon premi de 400 i 200 euros respectivament, i es lliurarà un accèssit a la millor obra de participant local de 100 euros.

Els interessats podran consultar les bases a través de la web de l’Ajuntament de Bocairent, i podran enviar les seues obres fins al dia 19 de juliol a l’Oficina de Turisme. La resolució i inauguració de l’exposició tindrà lloc el 30 de juliol, a les 11h a la sala Joan de Joanes, i es podrà visitar fins al dia 15 d’agost.

La regidora de Turisme ha comentat que: “el concurs fotogràfic és una oportunitat de redescobrir el nucli urbà i l’entorn de Bocairent. Volem sumar mirades per a continuar fent valdre la riquesa del nostre poble i la fotografia és una bona manera de fer-ho”.

Font: Redacció./


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *