foradia subscriutegrat

‘Indrets del meu entorn’ és la nova Exposició de Ximo Canet a la Fundación Mutua Levante

En aquesta exposició l'artista alcoià presenta una sèrie d'obres que estan inspirades en llocs determinats dels nostres paisatges i del nostre entorn. Es podrà visitar fins al dia 29 de juliol

L’artista alcoià Ximo Canet ha inaugurat una nova exposició a la sala de la Fundación Mutua Levante, ‘Indrets del meu entorn’, en la qual ens fa un recorregut per diversos racons dels paisatges que envolten l’Alcoià i la Mariola.

Segons comenta l’autor: “Amb aquesta exposició m’agradaria poder mostrar i apropar a l’espectador el procés de la creació d’alguns dels quadres que formaran part d’aquesta sèrie”, i afegeix que és “un homenatge a la Natura viva de l’Alcoià i de la Mariola”.

La sèrie va idear-se durant el confinament, quan Canet confessa que el va portar a “apreciar més eixe contacte amb la Natura i en la vida que ens aporta, lluny del guirigall urbà al qual normalment estem sotmesos”.

A més de voler mostrar amb la seua obra els paratges de la zona, també té com a objectiu “contar el procés de com va evolucionant un quadre, des de l’espai en blanc, l’esbós, la selecció del suport, la preparació d’aquest, la màgia que dona anar preparant els fons, l’elaboració de les pintures al Tremp amb pigments naturals: terres i especies per a aquesta sèrie, que a part de les textures i colors, aporten l’efímer sentit de certs aromes a alguns treballs”.

‘Indrets del meu entorn’ es podrà visitar fins al dia 29 de juliol a la sala de la Fundación Mutua Levante de dimarts a divendres en horari de matí (de 10 a 13h) i de vesprada (de 17 a 20h).

Font: Redacció./


terra

animalcoi

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *