foradia pressupostparticipatiualcoi

Les piscines municipals d’Alcoi obrin aquest divendres per mitigar la calor

Per a aquesta temporada des de l'Ajuntament d'Alcoi s'han dut a terme diferents actuacions valorades en 25.000 euros que han tingut com a objectiu millorar les instal·lacions

Les altes temperatures han vingut molt abans del previst i es necessiten remei per a combatre-les, per això, des del divendres 17 de juny estaran obertes les tres piscines municipals de la ciutat d’Alcoi, en horari de 10 a 20h, fins al dia 4 de setembre.

Aquesta nova temporada d’estiu recupera tota la normalitat d’abans de la pandèmia, i per això enguany no serà necessari tindre cap restricció d’aforament ni cap mesura especial derivada de la Covid-19.

Per a aquest estiu, des de l’Ajuntament d’Alcoi, concretament des de la regidoria d’Esports, s’ha treballat perquè tot estiga a punt i la ciutadania puga gaudir de les instal·lacions municipals. Però, l’obertura de les piscines no sols és important per als banyistes, també ho és perquè suposa la contractació de personal per part de l’Ajuntament, i enguany seran un total de 9 taquillers i 12 socorristes.

A banda, s’han dut a terme una sèrie de millores a aquests tres espais municipals, que han tingut un cost d’un poc més de 25.000 euros. Entre els treballs que s’han fet, a la piscina José Trenzano Alós, està la rehabilitació i el manteniment de la façana principal, la restauració de la part de l’estructura coberta del bar, i s’han millorat els espais per a l’emmagatzemament dels productes químics. Pel que fa a la piscina de Caramanxel, s’ha fet un nou accés directe al recinte per l’Avinguda de la Hispanitat, i s’ha millorat el perímetre de seguretat amb un augment de l’alçada de la tanca que limita amb la plaça de La Foguera.

A més, també s’han executat tasques de pintura, reposició de les zones d’ombra, treballs de jardineria, i renovació de maquinària perquè a partir del divendres 17 de juny els usuaris troben les piscines en condicions òptimes.

Els preus de l’entrada són els establerts a l’ordenança de preus públics i per a les persones que facen un ús continuat de les piscines, es recorda que hi ha bons de bany, i carnet de temporada, per tal de reduir el cost dels accessos. Per a aconseguir-los es pot consultar la web de l’Ajuntament d’Alcoi, les seues xarxes socials o preguntar a les oficines del Centre d’Esports.

El regidor d’Esports, Alberto Belda, ha assenyalat que: “Un any més obrim les tres piscines municipals d’Alcoi i un any més hem fet treball perquè estiguen en millors condicions. Les piscines ofereixen un espai per a l’oci saludable i evitar la calor en l’època estival per a tota la família. Com sempre tenim diferents abonaments perquè ningú es quede sense poder accedir a causa del preu. Esperem que gaudim d’un molt bon estiu a les nostres piscines”.

Font: Redacció./


turistalcoi

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *