foradia cdturisme

72.663 persones acudeixen a les piscines alcoianes durant aquest estiu

La xifra suposa un increment de 10.164 persones usuaris respecte a l'estiu de 2022

L’Ajuntament d’Alcoi ha comunicat que en aquest estiu, les visites a les piscines municipals de la localitat s’han incrementat en més de 10.164 persones, registrant-se un total de 72.663 accessos. Poder oferir quatre piscines diferents a la ciutadania, ha sigut un dels motius principals d’aquest augment en les visites, així com que ha sigut un estiu on les onades de calor han sigut les protagonistes. També ha afectat l’increment de les visites de les diferents escoletes, campus d’estiu i altres col·lectius, que han provocat que les xifres s’hagen disparat com mai ho havien fet.

El mes on més visites s’han produït ha sigut juliol, amb un total de 34.373 banyistes, 8.000 més que en juliol de 2022.

La piscina que més usuaris ha acollit ha sigut la José Trenzano Alós (28.495 accessos), seguida de Caramanxel (20.976), les Paules (16.699), i finalment Batoi (6.493).

A més a més, s’ha de destacar que enguany ha augmentat també la venda de bons de temporada, ja que s’han expedit 919 bons de temporada, cosa que suposa 341 més que l’any passat.

Posar en marxa les piscines no sols beneficia als usuaris, sinó també a crear ocupació, i és que, durant aquest estiu s’han contractat un total de 15 socorristes i 12 taquillers.

Alberto Belda, regidor d’Esports, ha volgut destacar que “les piscines municipals han estat els darrers anys una gran aposta d’oci per a la ciutadania i des de l’Ajuntament d’Alcoi es continuarà treballant perquè les piscines hi estiguen en les Millors condicions per al seu ús. Cal destacar que cada any es fa un treball de manteniment i millora de totes elles i quan comença la temporada estan en perfectes condicions. És lògic que en els darrers dies puguen haver-hi xicotets desperfectes per l’ús de tot l’estiu i per la dificultat que suposa fer les reparacions en un espai que obri de dilluns a diumenge pràcticament de sol a sol”.

Font: Redacció./


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *