foradia elgrat

Compromís denuncia que 60 menors no tindran escoleta d’estiu

Des de l'Ajuntament d'Alcoi van anunciar que per a aquest estiu hi hauria escoles subvencionades, però, cap empresa s'ha presentat a la licitació

El grup municipal Compromís ha denunciat que les places subvencionades per a escoletes d’estiu, que va anunciar l’Ajuntament d’Alcoi, han desaparegut. El motiu és que cap empresa s’ha presentat a la licitació per tal d’encarregar-se d’aquest projecte.

Segons ha indicat Elisa Guillem, regidora de Compromís: “Ara com ara, s’ha publicitat dues escoletes d’estiu municipal 100% subvencionades, sense dinar, per als mesos de juliol i agost, eliminant-se l’anterior model de places subvencionades. Tot i això, cap empresa s’ha volgut presentar a la licitació d’aquestes noves escoletes. Hem d’assegurar-se que els i les menors, siga quina siga la seua situació familiar, tinguen accés a les escoletes, i al mateix temps, que les persones que hi treballen tinguen unes bones condicions laborals, per tant, si cap empresa ha volgut presentar-se a aquesta licitació, l’Ajuntament ha de repensar els recursos econòmics destinats a aquestes accions, i recordem que incloure un dinar de calent, és fonamental per a moltes famílies”.

Guillem continua argumentant que: “No podem permetre que els i les menors en situació de vulnerabilitat es queden sense aquest reforç lúdic i alimentari a l’estiu. Fins ara, l’Ajuntament tenia places subvencionades a les diferents escoletes d’estiu que es fan a la nostra ciutat, aquestes places, a més a més, incloïen la subvenció del dinar, assegurant-se així que els i les menors tenien un dinar de calent al dia”.

Des del govern municipal s’estan buscant solucions per a poder oferir l’Escola d’Estiu als mesos de juliol i agost, i com es va poder veure a les xarxes socials de l’alcalde alcoià, Toni Francés, s’estan oferint llocs de treball de monitor/a d’estiu. Per a poder accedir a aquesta borsa de treball externa es pot consultar aquest enllaç.

Font: Redacció./


barnasants

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *