foradia pressupostparticipatiualcoi

La gira de ‘Los 40 Summer Live 2022’ arriba a Alcoi

El concert se celebrarà el dia 23 de juliol i comptarà amb la presència d'artistes com Blas Cantó, Abraham Mateo, Pol Granch, Miki Núñez, Lérica, Samuraï, Depol, Polo Nández, i Dj Óscar Martínez

En la vesprada de l’1 de juliol l’Ajuntament d’Alcoi va anunciar un dels esdeveniments més importants d’aquest estiu a la ciutat. I és que Alcoi serà una de les ciutats que aculla la gira ‘Los 40 Summer Live 2022’ de los 40 Principales.

Aquest concert se celebrarà el dia 23 de juliol de 2022 a les 22 hores al parc de Cotes Baixes, lloc on estava ubicat l’antic abocador. Les entrades són gratuïtes i es poden aconseguir a través de ticketalcoi. Les persones que van agafar les seues entrades el dissabte 2 de juliol, podran observar que a l’entrada s’indica que el concert és el 23 d’agost per culpa d’un error informàtic. Durant aquest dilluns aquestes persones rebran un correu per tal de solucionar el problema.

Els artistes que visitaran Alcoi per a aquest concert seran Blas Cantó, Abraham Mateo, Pol Granch, Miki Núñez, Lérica, Samuraï, Depol, Polo Nández, i a més, l’esdeveniment comptarà amb l’actuació com a Dj i presentació d’Óscar Martínez.

Font: Redacció./


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *