foradia subscriutegrat

Mayka Boyero:“Han d’anar preparant-se d’un any a un altre i no deixar-ho per a l’últim moment”

Sisena edició de Fira Modernista i cada vegada són més les persones que gaudeixen d’aquesta festivitat que va creixent any rere any. Però, aquesta festa no sols serveix per a divertir-se, sinó que també pot servir com a revulsiu de l’economia local per al mes de setembre

El Costurero de Mayka, regentat per Mayka Boyero, està treballant de valent aquestes últimes setmanes perquè la gent porte la indumentària perfecta per a la Fira Modernista tal com ha explicat ella mateixa: “Estic fent vestits, pantalons, jupetins per a home, barrets, faldes… un poc de tot, bàsicament el que demana la clientela”. I és que són moltes les persones que li han demanat a Mayka que els ajude a crear la seua vestimenta per a aquests dies: “Em queden pocs espais, així que recomane que vinguen amb temps. La gent ha d’anar preparant-se d’un any a un altre i no deixar-ho per a l’últim moment”. A més a més, també prepara tallers perquè els interessats puguen aprendre a fer-se els seus complements.

Mayka, encara que no té intenció de participar activament en aquesta Fira, està molt a favor de la seua creació: “Ha sigut bo per al negoci. També, és fer una cosa diferent, perquè és molt bonic crear i cosir coses d’època”, i recorda que no sols és treball per als dies de Fira: “Les agrupacions celebren esdeveniments i excursions durant tot l’any. Van per tota Espanya i ahí també necessiten vestimenta”.

Font: Redacció./


terra

animalcoi

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *