foradia mediambient

Incorporacions i canvis al nou servei d’autobús

Aquestes novetats del nou servei de transport públic s'han incorporat després del procés participatiu en el qual es va comptar amb la ciutadania i associacions locals per tal de saber la seua opinió

El vicealcalde i regidor de Mobilitat, Jordi Martínez, juntament amb el regidor no adscrit, Marco Martínez, han oferit una roda de premsa en la qual s’han explicat els canvis i incorporacions per al nou servei d’autobús. Durant molts mesos l’Ajuntament ha realitzat diferents reunions amb la ciutadania i associacions per tal de saber les necessitats per a millorar aquest servei. Està previst fer un ple extraordinari per a la pròxima setmana per a aprovar el pas a exposició pública perquè el procés seguisca el curs legal i es puga adjudicar en maig.

Segons han contat els dos regidors, el nou servei inclourà la renovació completa de la flota, servei directe a l’Hospital des de tots els barris, i també al cementeri i poliesportius durant els caps de setmana, i es facilitarà l’accés a la piscina municipal, La Salle, l’Horta Major i l’IES Andreu Sempere.

A banda, enguany en restablir-se les competicions esportives de forma habitual, també s’instaurarà el servei per a poder anar en autobús al poliesportiu per als entrenaments durant les vesprades. Per a aquesta temporada es farà com a prova, per així poder incorporar-ho al servei si dona bons resultats. A més, cal recordar que aquesta va ser una proposta dels pressupostos participatius que va haver d’ajornar-se a causa de la Covid-19.

Font: Redacció./


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *