foradia subscriutegrat

Oliva celebrarà el XVIII Concert de música festera

Aquest esdeveniment està organitzat per la Federació de Moros i Cristians d'Oliva i amb la col·laboració de la regidoria de Festes, i està a càrrec de la Banda Simfònica de l'Associació Artístic Musical d'Oliva i la Colla Sarabanda

El diumenge 17 de juliol, a partir de les 20:30h, la plaça de Sant Roc acollirà el XVIII Concert de música festera, organitzat per la Federació de Moros i Cristians d’Oliva i amb la col·laboració de la regidoria de Festes, i està a càrrec de la Banda Simfònica de l’Associació Artístic Musical d’Oliva i la Colla Sarabanda.

En aquesta edició del concert hi haurà una novetat, serà el canvi d’ubicació, ja que tradicionalment aquests concerts es duien a terme a l’esplanada del Castell, i per primera vegada es trasllada al Raval de la Ciutat. L’objectiu del canvi és millorar l’audició. A més a més, també té com a finalitat portar la festa a tots els barris de la ciutat, i en especial, omplir de música festera l’emblemàtica plaça de Sant Roc, lloc on van nàixer les festes en 1921.

Aquest concert estarà dirigit pel director de l’Associació Artístic Musical d’Oliva (AAMO), Omar Sala, i les peces que s’interpretaran són Conroda Abanderat, Aligeabà-Spyros, El honor de un caballero, Ben Al-Sahagui, Mai-Sabel, Roperia Ximo, i Ismael Conill.

Des de la Federació de Moros i Cristians d’Oliva volen convidar a tota la ciutadania a què participe, i a més volen donar les gràcies a l’AAMO per “la seua implicació en les Festes de Moros i Cristians d’Oliva, i el treball estret i col·laboratiu amb la Federació”, a més, també ha destacat la col·laboració i predisposició de la Colla Sarabanda d’Oliva.

“El concert de festes va ser un dels pocs actes que es va poder realitzar en 2021, amb estrictes mesures de seguretat sanitàries. Enguany, any que tornem a baixar Loygorri serà un acte molt especial i des de la Federació convidem a tothom a participar i gaudir de la música festera”, ha comentat Óscar Prieto, president de l’entitat.

Per la seua part, la regidora de Festes, Yolanda Navarro, ha comentat que: “Sense la música seria impossible gaudir de la nostra festa gran. I açò és possible gràcies a la Banda Simfònica de l’Associació Artístic Musical d’Oliva i la participació de la Colla Sarabanda d’Oliva, que cada any ens fan gaudir de la millor música en directe”.

Font: Redacció./


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *