foradia elgrat

5000 persones acudeixen a les festes marineres del Grau de Gandia

Aquesta festivitat és en honor a la Mare de Déu Blanqueta, i a la Verge del Carme

El Grau de Gandia ha celebrat les seues festes en honor a la Mare de Déu Blanqueta i a la Verge del Carme, i segons indiquen des de l’Ajuntament de la localitat, han sigut tot un èxit.

Despertades, sopars, i esmorzars populars, cercaviles, misses, processons, parcs aquàtics, i moltes activitats per a tots els públics han omplit la programació de quasi deu dies. El dissabte va tindre lloc un dels actes més importants, la cercavila de la Mare de Déu Blanqueta i la Padrina de la Verge del Carme, a més de la processó marítima-terrestre a l’Escullera Nord del Port.

A més, el regidor ha agraït a tots els que han fet possible que aquestes festes s’hagen pogut dur a terme amb tant d’èxit, com la Confraria de Pescadors, Departament de Política Festiva i Escena Urbana, Parròquia de Sant Nicolau, Capitana Marítima, Autoritat Portuària, Executiva de les Quintades, Alma de Acero, Policia Local, Protecció Civil, Creu Roja, Associació de Veïns de Venència, UE Portuarios i altres associacions i col·lectius de la barriada que van col·laborar.

Font: Redacció./


barnasants

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *