foradia subscriutegrat

El Campus d’Alcoi de la UPV celebra l’èxit en la preinscripció per al pròxim curs

Segons les xifres obtingudes, la preinscripció ascendeix a 858 alumnes, una xifra rècord, i en llista d'espera s'acumulen 832 persones

El Campus d’Alcoi de la Universitat Politècnica de València celebra la “resposta rotunda” per part de l’alumnat a l’oferta formativa del centre, que entre graus, dobles, graus i màsters universitaris, acollirà uns 900 alumnes. Està previst que en el dimarts 19 i dimecres 20 de juliol es puguen formalitzar les matrícules definitives a través de la web del Campus. L’alumnat que estiga en llista d’espera podrà optar a les vacants a partir del dijous 21 de juliol.

El director del Campus, Pau Bernabeu, ha valorat de forma positiva les xifres que s’han obtingut en la campanya de preinscripció d’enguany, ja que, pel que respecta a la preinscripció, és una xifra rècord que ascendeix a 858 alumnes. Pel que fa a la llista d’espera, hi ha 828 persones, però, com ha indicat Bernabeu “intentarem reduir-la i acollir al nombre més gran d’alumnes, sobretot aquells que procedeixen de les nostres comarques”.

Enguany és la primera preinscripció per a cursar el Grau en Informàtica Industrial i Robòtica, i s’ha de destacar que le Grau d’Enginyeria Informàtica continua sent el més demandat, amb 285 persones en llista d’espera. Seguidament, està el Grau en Enginyeria Mecànica, amb 110, i el nou Grau en Informàtica Industrial i Robòtica, amb 99, i Enginyeria Química amb 97 persones en llista d’espera. Així i tot, és important ressaltar que els sis graus, els dos dobles graus que es cursen al Campus d’Alcoi de la UPV han rebut el 100% de sol·licituds.

Respecte als màsters que hi ha en el campus alcoià s’està a l’espera de completar dos fases de matriculació, però a hores d’ara hi ha el 80% de les places cobertes.

El director ha admés que està “molt orgullós i feliç” per aquestes dades, que en el conjunt del campus han sigut un rècord. A més, ha volgut felicitar a la comunitat universitària, al professorat, el PAS, i a la ciutat d’Alcoi. “La culpa d’aquest èxit és de tots i d’un treball d’excel·lència acumulat durant molts anys”. Bernabeu ha animat a l’alumnat que ha quedat en llista d’espera a estar atents als canvis, novetats i vacants que es produiran als pròxims dies; i ha volgut insistir en el fet que aquestes excel·lents dades confirmen “la necessitat del Campus de creixement en graus, màsters universitaris i per descomptat, d’infraestructures. Sempre de la mà de la UPV, l’Ajuntament d’Alcoi, i tots els agents socials I empresarials de la ciutat”.

Font: Redacció./


ajualcoi

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *