foradia pressupostparticipatiualcoi

‘Desarmar’ és el nou senzill de de VerdCel

I aquest és el seu vídeo, creat per Laura Vaughan a partir d'imatges d'arxiu de la infantesa de VerdCel • VerdSions, el nou disc, Llibre+CD

‘Desarmar’ és una adaptació del grup The Smashing Pumpkins, concretament de la cançó Disarm del seu disc Siamese Dream. És una cançó tendra que parla precisament d’una situació d’infantesa viscuda amb dificultat. 

Billy Corgan, compositor de la Banda de Chicago, va voler plasmar aquesta duresa sense acritud, per a que perdurara en un sentit poètic. En aquesta línia les imatges, d’uns Alfons i Daniel Olmo feliços amb la família, contrasten amb una lletra que parla de la pèrdua de la innocència forçada i un xic cruel. 

El disc VerdSions ve acompanyat d’un Llibre amb una novel·la fragmentada que narra la vinculació de les cançons en la vida d’Alfons Olmo, i poderosament enriquit amb il·lustracions  de Daniel Olmo i fotografies de Juan Miguel Morales. Tota una Banda Sonora Vital.

El divendres 29 de juliol eixirà publicat en totes les xarxes el disc en la seua versió digital. Ací teniu el presave per poder escoltar-lo només ser llançat en la vostra plataforma preferida: https://orcd.co/qeyeqoq

VerdCel ens proposa endinsar-nos en els moments brillants de la nostra vida i connectar amb belles emocions. Ho fa a través d’un disc i d’un llibre. És un recull de petites joies musicals a mode de Banda Sonora Vital. Versions molt especials del Pop i la Cançó internacional, adaptades al català des de l’anglès, el castellà, l’italià i el francès i tamisades pel sedàs verdcelià.

Des de Cindy Lauper, passant per Nirvana o Los Planetas, fins a REM, Dominique A o Francesco de Gregori. El llibre, a partir de la seua història, Alfons Olmo, l’autor que hi ha darrere i davant de VerdCel, ens conta la infantesa, l’adolescència i la joventut, en paral·lel a tota la música que l’ha acompanyat.

Font: Redacció./


turistalcoi

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *