foradia subscriutegrat

La Xafigà organitza la VII Trobada d’Acordió Diatònic

• L’Escola de Música Tradicional La Xafigà organitza, dissabte 11 de juny, una trobada sobre l’acordió oberta a tot qui desitge conèixer més sobre l’instrument.

trobada-acordioL’Escola de Música Tradicional La Xafigà i el mestre de l’especialitat Amadeu Vidal han programat una sèrie d’activitats al voltant de l’acordió. Oberta tots els públics, l’exposició d’acordions será presentada per Vicent Martínez, de l’Associació El Mussol de Quart de Poblet, al Centre Social el Matzem. Es podrà visitar al llarg de tot el dia. Vicent també oferirà un taller de ball per a tot aquell que desitge participar des de les 11:30 a les 13:30 i de 16:00 a 18:00.

A més a més, hi ha una activitat formativa en forma de taller que enguany compta amb Núria Lozano, acordionista de grups com De Paper, La Carrau o Les Violines, ben coneguts al món folkie, i que es realitzarà en dues sessions de 10:30 a 18 h, amb pausa per dinar, a la seu de La Xafigà (aquest taller té un cost de 40 € i requereix inscripció).

Més tard a les 18:30 els acordionistes participants en el taller junt a aquells que vullguen acudir a la trobada realitzaran un cercavila des de la seu de la Xafigà fins el Matzem, on a les 19:30 podrem visionar l’audiovisual Darreres recerques sobre acordió i ball. A les 22 h. es realitzarà la mostra dels acordionistes participants a la plaça el Matzem, amb el grup Notes Soltes com a fi de festa. Qui ho desitge podrà sopar al sopar popular que organitzarà l’Escola.

Font: Redacció./


terra

animalcoi

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *