foradia subscriutegrat

Alcoi acollirà el Campionat Autonòmic d’Skate

La cita se celebrarà el 10 de setembre a l'Skatepark d'Alcoi (parc de Batoi), i vindran competidors de tot el País Valencià

El 10 de setembre, per primera vegada, Alcoi acollirà el Campionat Autonòmic d’Skateboarding, concretament a l’Skatepark del parc de Batoi.

El regidor d’Esports, Alberto Belda, ha sigut l’encarregat de presentar aquest esdeveniment juntament amb el president de la Federació de Patinatge de la Comunitat Valenciana, Vicent Martí, el president del club Alcoi Skateboarding, Iñaki Colino, i la patinadora alcoiana, Lola Torres.

Belda ha celebrat que cada vegada són més les persones que practiquen aquest esport a la ciutat, i que vist el seu auge, fa poc temps s’han fet millores a l’Skatepark de Batoi. Unes millores que per al president de la Federació de Patinatge han sigut molt bones, i que han fet que Alcoi tinga un espai que puga acollir competicions per a professionals.

Martí també ha explicat que molts patinadors que participen en aquesta prova podran accedir a altres competicions nacionals, i també a nivell europeu. A més a més, ha celebrat que pròximament aquest esport serà olímpic.

Les categories que competiran, segons marca el reglament olímpic, seran la Sub16 i l’Absoluta, i les modalitats que es podran veure a aquest campionat seran Park i Street.

El president Vicent Martí a més, ha volgut donar l’enhorabona al Club Alcoi Skateboarding per la seua tasca, i ha expressat que Alcoi és una ciutat en la qual funcionen molt bé “els esports que porten rodes”.

Font: Redacció./


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *