foradia subscriutegrat

Nou taller d’iniciació al Skateboarding per a xiquetes

Durant la setmana passada es va celebrar el primer taller per a dones per a adquirir habilitats bàsiques d'skate, i gràcies a l'èxit l'Ajuntament ha decidit tornar a fer-ho

Durant la setmana passada es va impartir un taller d’Skateboarding dirigit per a xiques adolescents, en el qual s’adquirien nocions bàsiques en aquest esport. Després de veure l’èxit d’aquestes jornades, des de l’Ajuntament s’ha decidit fer un nou taller, però aquesta vegada amb xiquetes més menudes.

Les edats per a poder apuntar-se és de 6 a 12 anys, i el taller es realitzarà els dies 20 i 22 de Juliol a l’Skatepark de Batoi en horari de 9 i mitja del matí fins a les 11 i mitja del matí. Per a poder assistir s’ha de fer una inscripció prèvia al correu eperez@alcoi.org o per telèfon 965 53 71 14, extensió 2607.

El taller és gratuït i l’aforament està limitat per a 10 participants.

La iniciativa és conjunta entre les regidories d’Infància i Adolescència i la d’Igualtat. Aquest taller també estarà impartit per Alicia López Rochina, amb 15 anys d’experiència dins d’aquest esport, però, en aquest cas, les participants adolescents en el primer taller, ajudaran a les xiquetes que participen en aquest nou.

Font: Redacció./


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *