foradia pressupostparticipatiualcoi

Setembre començarà amb nova campanya de bons de consum ‘Reactivem Alcoi’

Per a dur a terme aquesta proposta el consistori rebrà una subvenció de 277.040 euros per part de la Diputació d'Alacant

L’Ajuntament d’Alcoi ha anunciat que posarà en marxa a partir del mes de setembre una nova edició de la campanya de Bons de Consum ‘Reactivem Alcoi’, i per a dur-la a terme, ha informat que es comptarà amb una subvenció de la Diputació d’Alacant de 277.040 euros, just la quantitat que va sol·licitar l’Ajuntament a la convocatòria d’aquest programa.

Per a poder fer possible la iniciativa es comptarà amb la col·laboració de Facpyme i el suport d’altres entitats com ACECA, la Federació de Comerç, la Cambra de Comerç o els mercats municipals.

Encara que s’ha anunciat que serà per a setembre, la data d’inici no s’ha pogut confirmar, però es comunicarà amb suficient antelació.

Els consumidors interessats podran adquirir bons per valor de 20, 50 i 100 euros fins a un import màxim de 140 euros per persona. Aquests seran finançats al 50% per l’Ajuntament sobre la base de la subvenció rebuda de 277.040 euros, la qual cosa suposarà una injecció en l’economia local de 554.080 euros. És a dir, que cada consumidor podrà adquirir diversos bons sempre que el total no supere els 140 euros. Les vendes es produiran a través del portal web que disposarà l’ajuntament i d’un punt de venda presencial que s’anunciarà pròximament. Cada bo podrà ser utilitzat en una única compra i podrà servir per a persones residents en Alcoi i d’altres municipis.

Vanesa Moltó, regidora de Comerç, ha animat als comerços a participar i ha explicat que l’objectiu és “potenciar el consum de proximitat i la reactivació de l’economia local, repercutint al mateix temps en una millora per a la butxaca dels consumidors”. A més ha donat les gràcies a les entitats comercials per la seua participació i ha afirmat que sempre col·laboren aportant idees i solucions.

Font: Redacció./


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *