foradia subscriutegrat

Gandia continua amb els tràmits per a finalitzar les obres d’urbanització de Sanxo Llop

L'Ajuntament fa un pas més per a poder tramitar les llicències de les empreses interessades

La Junta del Govern Local aprova aquest dilluns la finalització del Programa d’Acció Integrada de Sanxo Llop. Un tràmit que significarà el pas definitiu per a desbloquejar un conflicte que s’ha estés durant anys i que suposa el procediment requerit per a finalitzar els treballs d’urbanització pendents (en l’actualitat hi ha un 47% executat i resta un 53%).

Tal com ha afirmat l’alcalde de Gandia, José Manuel Prieto, qui va comparéixer al costat del vicelacalde i regidor d’Urbanisme, Josep Alandete, aquesta mesura és “un dels procediments més importants i esperats per a aquest Ajuntament en els últims mesos“.

Cal recordar que les obres estaven paralitzades des de 2011, quan el govern de PP va atorgar la primera pròrroga a la companyia que va actuar com a agent urbanitzador. Va ser a partir de 2018 quan es va resoldre la seua condició d’agent urbanitzador i van començar els procediments perquè l’Ajuntament tinguera la gestió directa del treball. Per tant, les obres de Sanxo Llop han estat paralitzades durant onze anys.

Sobre el tipus d’empreses que es podrien implantar, Prieto ha explicat que podran ser serveis sanitaris públics, clíniques privades, serveis de cirurgia sense ingrés, residències per a persones majors o startups innovadores com les cinc que s’instal·laran, de manera provisional, en els baixos de la residència del Grau dins del projecte de la Generalitat del Districte Digital. 

Font: Redacció./


terra

animalcoi

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *