foradia cdturisme

Fira Mercat Gandia arriba amb les sis primeres fires de l’any

En total s'espera que durant el 2023 hi haja quatre edicions de Fira Mercat. La primera d'elles estaran dedicades a sectors com la moda, el vi, o la dieta vegana

Des de la Regidoria de Comerç i Polítiques Econòmiques de l’Ajuntament de Gandia, s’ha presentat la primera edició de 2023 de Fira Mercat Gandia. Aquest és el quart any que es du a terme aquest esdeveniment i segons ha comentat la regidora d’aquesta àrea, Vicenta Ferrer, “aquest espai ja s’ha consolidat durat tot aquest temps a la ciutat, i és un referent per al comerç”.

La primera edició d’enguany començarà el dia 3 de febrer amb l’Outlet Moda, i seguirà el dia 10 de febrer amb l’Outlet Sabates. La del cap de setmana del 17 de febrer serà la de Cerimònia, i el següent, la Fira del Vi. La Fira Vegana se celebrarà el primer cap de setmana de març, i finalment, tancarà aquesta primera edició l’Espai Moda, la setmana abans de Falles.

Ferrer ha confirmat que durant tot l’any es realitzaran quatre edicions, amb sis fires cadascuna d’elles, i ha explicat que: “En Falles pararem aquesta primera edició, i una vegada passen farem segurament l’exposició de Setmana Santa per a acabar en maig”.

La regidora també ha afegit que: “Volem que Fira Mercat, a banda de ser un aparador on el comerç es puga exposar i ser visible, siga un espai a disposició de les empreses per a fer esdeveniments i realitzar el nombre més gran d’activitats externes possible”.

Font: Redacció./


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *