foradia subscriutegrat

Gandia promou un pla d’inserció laboral que beneficiarà a 20 famílies

• 20 famílies de Gandia en condició de vulnerabilitat seran beneficiades amb el Pla Integrat de Suport a les Famílies 2018, PIAF 2018 • L'any passat es va realitzar la primera edició d’aquest projecte, que va promoure que un 50% de les persones participants aconseguiren un lloc de treball

20 famílies de Gandia en condició de vulnerabilitat seran beneficiades amb el Pla Integrat de Suport a les Famílies 2018, PIAF 2018. Un projecte desenvolupat per la Fundació de Treballadors de la Siderúrgia Integral, en col·laboració amb l’Ajuntament de Gandia, que té com a objectiu ajudar a les famílies més desfavorides, la seua inclusió social i la dignificació de les treballadores, a través de la consecució d’un treball digne.

L’any passat es va realitzar la primera edició d’aquest projecte, que va aconseguir que un 50% de les persones participants es quedaren com a treballadores en les empreses en les quals van fer pràctiques.

Segons Nahuel González, regidor de Responsabilitat Social: “és una bona notícia per a Gandia, ja que un dels objectius d’aquesta legislatura era donar assistència a les persones més vulnerables i en aquests moments de legislatura les ajudes es converteixen en llocs de treball, perquè una cosa és dotar una ajuda econòmica puntual, però el que realment necessita la gent és treballar, tenir una ocupació digna i una vida digna”.

Per la seua banda, Alícia Izquierdo, regidora de Polítiques Econòmiques, ha destacat la transversalitat de la col·laboració entre els tres departaments implicats i que “ja s’ha demostrat que la inserció laboral activa és possible, de fet l’any passat dels 20 participants en el projecte, més de la meitat es van quedar a treballar la temporada en les empreses on van estar realitzant les pràctiques. El govern d’aquesta ciutat està treballant intensament en les polítiques d’ocupació”.

Font: Redacció./


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *