foradia pressupostparticipatiualcoi

Gandia supera el 85% d’ocupació per a agost

La demanda de la localitat plena pràcticament les habitacions dels hotels, a les que cal afegir les reserves d'última hora

La capital de la Safor ja està preparada, un any més, per a rebre als milers de visitants que s’hi acosten a gaudir de la gran oferta amb que compta Gandia. Enguany, els hotels ja tenen ocupació del 85%, un alt percentatge al que cal sumar-li aquelles reserves que s’hi fan a última hora. No obstant això, altres establiments es troben amb “plena ocupació tècnica”, és a dir, que estan per damunt del 95%.

El regidor delegat de Turisme, Vicent Mascarell, ha valorat positivament les xifres que “vénen a avalar les previsions. Estem realment en dades històriques: que estiguem en plena temporada aproximant-nos a un 90% d’ocupació hotelera és de rècord. En qualsevol cas, esperem poder consolidar aquesta tendència, a veure les reserves d’última hora, que sempre poden provocar una ocupació encara més gran“.

L’edil ha mostrat la satisfacció del Departament de Turisme. “Estem treballant amb el sector perquè aquesta siga una magnífica temporada, una temporada que ja porta la normalitat i ens situa a nivells de rècords històrics. No només al sector hoteler, sinó també al sector d’apartaments turístics i l’hostaleria, que és més que evident que és plena. Comencem un cap de setmana de rècord. Tenim moltes coses a celebrar després dels dos anys de pandèmia“. 

Font: Redacció./


turistalcoi

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *