foradia cdturisme

Les Falles de Gandia queden ajornades com ha indicat el decret de la Generalitat Valenciana

L'Ajuntament de Gandia ha anunciat aquest ajornament, però ha explicat que es mantindran els quatre dies de festa escolar que marca el calendari

Com era d’esperar, la crisi del coronavirus està afectant a totes les festivitats que estaven previstes per a les següents setmanes. La Generalitat Valenciana va anunciar que les Falles quedaven ajornades, i aquest anunci també ha afectat a la localitat de Gandia, que ja tenia tot preparat per a viure un dels moments més importants de l’any.

L’alcaldessa de la localitat, Diana Morant, amb tot el seu equip de govern, ha compartit la tristesa i la preocupació de tots els veïns i veïnes de la localitat, a l’enterar-se de la notícia, però ha explicat que “és un bé general per a la població, ja que, la prioritat és protegir la salut de la ciutadania, especialment, d’aquells grups més vulnerables“.

Des del Govern local s’han revocat totes les autoritzacions d’activitats, i la pròxima setmana no serà setmana fallera, encara així, els escolars sí que mantindran els seus 4 dies de vacances escolares que ja estaven marcades al calendari. Per a quan es puguen celebrar les falles, es demanaran altres 4 dies de festa.

Font: Redacció./


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *