foradia ivace

La Junta Escola de l’EPSA recolza el creixement del Campus d’Alcoi

L'UPV amplia la seua oferta de titulacions de graus i màsters, així com la proposta de nous projectes

La Junta d’Escola de l’EPSA va aprovar la setmana pasada el recolzament del pla de creixement pensat i confeccionat pel Consell Consultiu del Campus d’Alcoi. Aquesta junta, integrada per professorat, alumnat i personal administratiu (PAS) van votar amb unanimiat aquesta decisió que va ser plantejada al rectorat i a la Generalitat Valenciana i que, a més, inclou la sol·licitud daprovació de nous graus, màsters universitaris i la posada en marxa d’un Parc Científic de les Comarques Centrals.

El Consell Consultiu, que compta en la seua formació amb una vintena d’empreses i entitats referents de les comarques, l’Ajuntament d’Alcoi i el mateix Campus d’Alcoi, ha treballat de manera consensuada per a arreplegar en un document les prioritats de creixement del campus per als pròxims huit anys, i que inclouen a més noves titulacions e infraestructures per a rellançar el campus de l’UPV a Alcoi i donar resposat a les necessitats de formació especialitzada i d’investigació i innovació que reclamen les empreses.

Aquest pla es podría veure materialitzat en un començament aquest 2022 amb l’oficialització de la cessió de l’històric edifci d’AITEX per a l’ampliació del campus. Per la seua banda, la Generalitat ha mostrat la seua total disposició a aquest acord que està pendent de la tramitació per part del rectorat de l’UPV.

Font: Redacció./


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *