foradia pressupostparticipatiualcoi

Gran participació en el VIII Concurs Start UPV Campus d’Alcoi

En total han participat 57 emprenedors amb 31 idees de negoci, sent aquesta l'edició amb més participació, i fent ja una suma total de 143 idees de negoci i 221 inscrits des de la primera edició

El Campus d’Alcoi de la UPV ha celebrat la VIII edició del Concurs Start UPV Campus d’Alcoi. Manel Cabanes, Mario Salido, Saray González, Ariadna Sánchez i Ángeles Vendrell són els autors del projecte premiat en aquest 2023, es tracta de FIBERPALM.

L’objectiu d’aquest certamen ha sigut donar suport a la consolidació de l’emprenedoria dels titulats i estudiants del Campus d’Alcoi de la UPV, i així premiar les millors iniciatives emprenedores amb idees de negoci, atenent el seu creixement, caràcter innovador, estratègia empresarial, aportació a l’entorn i incentivar la utilització de l’Espai d’Emprenedoria Start UPV del Campus d’Alcoi.

Enguany han participat 57 emprenedors amb 31 idees de negoci, sent aquesta, l’edició amb major participació des de que es va començar el projecte. Si contem des de la primera edició, en total hi ha hagut 143 idees de negoci, i 221 persones inscrites.

Pel que fa al projecte guanyador, els estudiants han creat un material format per fibres de palmera resultant del residu d’aquest arbratge molt estés en la zona d’Elx, Alacant i Oriola. Aquest material resultant gaudeix d’un doble avantatge: d’una banda, tractar i reutilitzar la gran quantitat de residus de palmera, i, d’altra banda, trobar un material (similar a la fibra de carboni o vidre) sostenible i biodegradable.

La Comissió de Selecció va triar aquest projecte seguint una sèrie de criteris com secundar i potenciar l’esperit emprenedor en l’àmbit universitari UPV, contribuir al desenvolupament d’empreses amb el suport de la UPV a través de l’assessorament d’IDEAS UPV, i impulsar i enfortir les relacions Universitat-Empresa.

Aquest concurs a més compta amb 3 categories formades per diversos premis en cada modalitat. Aquestes categories són: IDEA Emprén, Smart City Emprén, i Dona Emprenedora.

Font: Redacció./


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *