foradia pressupostparticipatiualcoi

Torre de Piles acull el IX Recital de Poesia i Música en Valencià

L'esdeveniment es realitzarà dissabte, 6 d'agost, i es donarà a conéixer al guanyador o guanyadora del V Premi de Poesia

El parc de la Torre de Piles prepara un ambient diferent per al proper dissabte 6 d’agost. El IX Recital de Poesia i Música en Valencià arribarà a aquest enclau a partir de les 21 hores, una iniciativa que organitzen l’editorial saforenca Edicions del Sud i l’Ajuntament de Piles. L’acte d’enguany serà el tercer que retrà homenatge al piler Salvador Tur Torregrossa, qui va participar en el recital des de la seua fundació i qui va faltar a l’agost de 2019, just la mateixa vespra de la celebració de la sisena edició.

Tal com s’ha vingut realitzant en edicions anteriors, la nit del dissabte servirà per a donar a conéixer el nom de la persona guanyadora del V Premi de Poesia «Torre de Piles» i el títol de l’obra que serà publicada en la col·lecció «Paraules en silenci» d’Edicions del Sud.

A més, rapsodes de diferents punts de la geografia valenciana llegiran poemes dels poetes valencians Quim Sanç (València, 1992), Rafael Estrada (Castelló, 1958) i Imma Tormo Lluch (Albaida, 1968) i els catalans Daniel Peralba (Girona, 1986) i Marcel Maronas i Ferrera (Relleu, 1959). La part musical serà a càrrec dels cantautors Alba Asensi i Tomàs de los Santos.

Font: Redacció./


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *