foradia elgrat

Alcoi aplicarà les mesures del pla d’estalvi per a reduir el consum energètic

Llums ornamentals i d'edificis públics apagades, així com la temperatura d'edificis administratius controlada per a combatre la crisi energètica

Llums ornamentals de monuments, fonts i edificis apagats. Alcoi vol col·laborar amb la reducció del consum energètic amb aquestes mesures, a més del control de temperatures de la calefacció i refrigeració en edificis administratius per a sumar-se al pla d’estalvi aprovat pel Govern espanyol. Per altra banda, el l’Ajuntament continua treballant en la línia empresa dels útims anys per a millorar l’eficiència energètica.

Pel que fa a aquest últim punt, la capital de l’Alcoià compta amb un parc fotovoltaic en espais públics compost per 19 instal·lacions, les quals sumen 334 kW i generen un estalvi en energia de 600.000 kWh a l’any. Totes les instal·lacions estan monitorades en temps real, la qual cosa permet observar el rendiment i producció a través de la plataforma de ciutat.

Des de la regidoria de Trnasició Ecològica, l’edil Jordi Silvesre afirma que “és fonamental conscienciar-nos sobre la necessitat de fer un ús eficient i responsable de l’energia i en aquest sentit, les administracions són les primeres que han de seguir aquests preceptes, amb l’objectiu de contribuir al desenvolupament sostenible i aconseguir aqueix doble estalvi econòmic i mediambiental”. 


barnasants

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *