foradia mediambient

Mafalda visita Gandia a través d’una exposició del seu autor

Sota el títol “Quino. Mafalda i molt més”, la mostra gratuïta ofereix als visitants un recorregut per la trajectòria de l’artista

La capital de La Safor dona la benvinguda a Mafalda i la resta de personatges creats per Quino. Gandia ja ha inaugurat una exposició amb el títol “Quino. Mafalda y mucho más”, un recorregut que els visitants podrán fer de manera gratuïta a través més de 200 vinyetes de la trajectòria de l’artista, a més de cartells publicitaris i audiovisuals.

La mostra, oberta fins al 31 d’agost, es pot visitar en la Casa de Cultura Marqués de González de Quirós, on també s’han instal·lat codis QR per a descarregar audios, un apartat amb lectura braille i una secció per als més menuts de la casa.

El vinyetista Joaquín Salvador Lavador Tejón, conegut per la seua signatura “Quino”, és el creador de Mafalda, a més de caracteritzar-se per un humor àcid i mordaç que aprofundeix amb freqüència en la misèria i l’absurd de la condició humana.

Aquesta iniciativa està organitzada per l’Auoritat Portuària de València en col·laboració amb l’Instituo Quevedo del Humor de la Universidad de Alcalá de Henares, a més de l’Ajuntament de Gandia.

Font: Redacció./


agora

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *