foradia subscriutegrat

Els Bombers intervenen en un incendi al Mas del Jutge

El Consorci Provincial de València es va desplaçar fins a Torrent amb huit dotacions de diferents parcs

Un incendi en una nau industrial al Mas del Jutge, a Torrent, obliga a destinar huit dotacions de bombers fins al lloc dels fets. L’incident es va produir al voltant de les 22:30 del passat diumenge i es va allargar fins a les 3:30 de la matinada, quan es van retirar els efectius que es van desplaçar des dels parcs de Torrent, Paterna, Burjassot, Alzira, Catarroja i Silla, a més de dos unitats de comandament, concretament el sergent de Torrent i l’oficial del Consorci.

L’incendi va afectar a uns contenidors que estaven plens de residus plàstics situats a les immediacions d’una fàbrica que es dedica a la transformació de matèries plàstiques. Açò va causar un gran fumeral visible a quilòmetres de distancia. No obstant això, gràcies als treballs dels efectius desplegats a la zona, s’hi ha evitat que l’incendi es propagara a l’interior de la nau i altres parts de les instal·lacions de la mateixa empresa i naus llindants.

Aquest matí, el sergent del Consorci Provincial de València s’ha ha apropat per a confirmar que, efectivament, l’incendi ha quedat extingit i no s’han produït nous focs.

Font: Redacció./


ajualcoi

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *