foradia pressupostparticipatiualcoi

Alcoi acomiada amb l’últim adéu a José Luis Pérez-Payá

Qui va ser jugador de la selecció espanyola, a més d'aconseguir diferents títols amb el Real Madrid, ha faltat als 94 anys

José Luis Pérez-Payá, l’alcoià que va arribara jugar en la selecció espanyola, ha faltat als 94 anys, ho va fer el passat 12 d’agost. Pérez Payá també va militar en els següents equips, Universidad de Deusto on va estudiar dret i empresarials, Baracaldo CF, CD Alcoyano, Real Sociedad, Atlético de Madrid i Real Madrid.

L’Ajuntament de la ciutat ha mostrat el seu suport i solidaritat a la família en uns moments molt dolorosos per a totes aquelles persones que l’han conegut, han viscut i treballat al seu costat.

Pérez-Payá va ser campió d’Espanya d’aficionats amb el Serpis, batent 4-0 al Indauchu en el Metropolitano l’any 1948, encara que va ser en el Real Madrid el club on més títols va aconseguir, dues copes d’Europa, dues copes Latines i dues lligues, amb l’Atlético de Madrid és el club on més gols va marcar 30 dels seus 47 en Primera Divisió.

També cal destacar que va ser president de la Real Federació Espanyola de Futbol entre els anys 1970 i 1975.A més, és l’únic futbolista alcoià que ha guanyat la Copa d’Europa i el primer que va jugar amb la selecció espanyola.

Font: Redacció./


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *