foradia subscriutegrat

Decepció al Collao perd l’Alcoyano front al Sant Andreu

Uns 1.500 aficionats es varen donar cita al Collao, en una bona vesprada nit. Els jugadors es varen buidar al camp, que ho van intentar, i pareix clar que l'equip no té gol. Els membres de la Creu Roja varen haver de retirar del terré de joc al visitant, Calderón, tot i això pareix que la lesió de l'ex alcoyaniste no té gravetat.

alcoyano sant andreu

Els aficionats que varen pujar en la nit del Dissabte al Collao, en acabar el partit estaven decebuts per una banda, ja que el seu Deportivo, havia perdut, però també és cert que els jugadors es varen buidar al camp, que ho van intentar, i pareix clar que l’equip no té gol; a més a més, la parròquia blanc i blava, sap que Dimecres té una data important amb la tercera eliminatòria de la Copa del rei, i em dóna la sensació, que‘ls socis del Alcoyano, li donen de temps fins a eixe partit important, d’ací que en la nit del Dissabte en molts trams del partit s’escoltara l’emblemàticDeportivoDeportivo i que a la fi del partit no s’escoltaren xiulits. El cert és que en lliga, el Alcoyano no funciona, i ja està ocupant posicions de promoció de descens, i açò no entrava en les previsions de principi de temporada.

PRIMERA MEITAT, CONTUNDÈNCIA DEL SANT ANDREU 0 – 2 AL MARCADOR

No va començar bé el partit per a l’Alcoyano, ja que al minut 7, i després de la treta d’un corner, una perfecta cabotada de Nuha al primer pal, es va convertir al primer gol del partit, deixant gelada a l’afició local. La clau perquè l’Alcoyano no empatara al 15, va estar al porter català Morales, qui en la mateixa jugada va treure primer un rema de cap de Francis Ferrón, i després el retruc on Vich el va afusellar amb cama dreta i de nou el porter va estar immens.

Tal volta ací va començar a gestar-se la primera derrota en lliga al Collao, perquè tot just quatre minuts després, el Alcoyano perdia incomprensiblement un baló al camp del Sant Andreu, i els catalans muntaven una contra de llibre, que Bruno amb un llançament que després de pegar al travesser, sen va anar al fons de la porteria de Jero.

Encara no havien passat 20 minuts i aquest marcador va deixar gelada a l’afició blanc i blava. A partir d’eixe moment a la gespa del Collao, tan sols 1 equip, el Alcoyano, però unes voltes per intervencions de Morales, i en altres per falta d’encert, abans del descans, ja no es menejaria el marcador, tot i això disposar els d’Oscar Cano de 3 clares ocasions de gol.

A LA REPRESA GOL DE PENAL NOMÉS COMENÇAR, i 1 – 2 DEFINITIU

L’Alcoyano va eixir per totes a la segona part, i al cap de 4 minuts, Bello va ser tombat en l’àrea catalana i Hugo José López, va decretar penal, que el mateix Bello es va encarregar de transformar en l’1 – 2. Quedava molt de temps per davant, i aquest gol obria noves possibilitats als alcoianistes, que a més estaven abrigats per una afició que davant la possibilitat d’almenys empatar el partit, va començar amb crits d’ànim als seus jugadors; el domini en la represa va ser absolut, i almenys en 2 ocasions una en les botes de Ferrón i l’altra en les de Bello, però el marcador ja no es va menejar.

alcoyano sant andreu 1

Calderón, ex alcoyaniste no té gravetat./

Els hòmens d’Oscar Cano varen dominar els 48 minuts de la segona meitat, i pese a què el Sant Andreu es va tancar en la seua àrea, el penal i 2 ocasions, poden vindre a demostrar, que encara li falta polir una mica aquest equip, que treballa molt i tal volta no veu recolzat el seu esforç. El millor serà un bon resultat en Copa el Dimecres, i una mica de sort, és el que poguera necessitar aquest Alcoyano, que necessita reaccionar ara que tan sols s’han disputat 8 jornades, i a pesar que els blancs i blaus ocupen ara posició de promoció de descens. Després de la primera derrota al Collao, a aquest Alcoyano no li queda altra que alçar-se i seguir endavant.

FITXA TÈCNICA:

CD ALCOYANOJERO(P), VICHNAVARROMARIOFUENTESJOSEMIPERONA, CARLES SALVADOR (Jorge Perona 45)ISRA (Alfaro 61), JULIO DE DIOS (CP),FRANCIS FERRÓN, RUBÉN RAMOS (Javi Rubio 70),BELLO.

SANT ANDREU: MORALES(P), LLAMASJILMAR(Victor85)VIALELUCAS, TON, CALDERÓN (Guzmán 25)IBÓNNUHA, PUERTO, BRUNO (Xavi 63).

alcoyano sant andreu 2ARBITRE: Sr. D. Hugo José López Puerta, (Comité Territorial Madrileño), va amonestar als locals, Vich, Carles SalvvadorIsraJulio de Dios, i Bello i als visitants Llamas, Ton, Bruno, i Puerto.

GOLS: 0-1 7 ‘ Nuha 0-2 19 ‘ Bruno 1-2 49 ‘ Bello (Penalti)

INCIDÈNCIES: Uns 1.500 aficionats es varen donar cita al Collao, en una bona vesprada nit en què a la temperatura respectava; el partit es va avançar a Dissabte, perquè 4 dies més tard el Alcoyano rep al Lleida en la 3 tercera eliminatòria de la Copa del Rei.als 25′ els membres de la Creu Roja varen haver de retirar del terré de joc al visitant, Calderón, tot i això pareix que la lesió de l’ex alcoyaniste no té gravetat.


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *