foradia pressupostparticipatiualcoi

Nova coordinadora i tres tècniques a la regidoria de Joventut

Les contractacions es podran fer gràcies al Pla de Municipalització de la Generalitat, dirigit a localitats entre els 50.000 i els 500.000 habitants

La Generalitat Valenciana ha destinat en el seu pressupost de 2023 una partida normativa per a l’Ajuntament d’Alcoi de 103.000 euros dins del Pla de Municipalització de les polítiques integrals de Joventut. L’ajuda servirà per a poder donar continuïtat a l’actual contracte del tècnic coordinador, que és la persona encarregada de planificar, coordinar i organitzar les polítiques integrals de Joventut. També se sufragarà la contractació de tres persones tècniques per a aquest departament, una d’elles a mitja jornada.

Aquests nous llocs de treball permetran municipalitzar tot el servei d’oci, que fins ara era gestionat per una empresa externa.

Gràcies a aquest pla, els ajuntaments valencians d’entre 50.000 i 500.000 habitants podran augmentar els contractes en les regidories de Joventut.

Maria Baca, edil que s’encarrega d’aquesta àrea, ha comentat que “Alcoi és un dels ajuntaments que més diners ha anat rebent i té previst que aquesta anualitat per a aquesta línia d’ajudes en concret. Això evidència l’aposta que tenim per les polítiques de Joventut i ens permet incorporar diferents figures professionals que, sens dubte, ajudaran a consolidar l’estratègia del departament, que és acompanyar als nostres joves a desenvolupar el seu projecte de vida”.

Font: Redacció./


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *