foradia subscriutegrat

La Mancomunitat de l’Alcoià i El Comtat continua repartint música i contes als pobles

Des de l'entitat s'han organitzat dos programacions, la del cicle de concerts SomRiu, i la VIII Ruta de Contacontes

Des del mes de juliol, la Mancomunitat de l’Alcoià i El Comtat s’ha encarregat d’amenitzar les vesprades d’aquest estiu gràcies a dos programacions. Per una part el cicle de concerts SomRiu, que va iniciar-se el dia 8 de juliol a Alcoi amb el concert de Néstor Mir, i la VIII Ruta de Contacontes, que va començar el dia 4 de juliol a Millena, de la mà de Carles Llinares i Jordi Carbonell.

Respecte a la programació de SomRiu durant aquest temps ha estat visitant altres localitats de les comarques com Alfafara, Agres, Penàguila, Cocentaina, Benimarfull, Gorga, Beniarrés, Benasau i Alcoleja, i ha comptat amb els artistes Sandra Monfort, Nacho Casado, Clara Andrés, Gem, Álex Blat, Joe Pask, Toni de l’Hostal, Jesús Lara i Óscar Briz. Els concerts continuaran el dia 26 d’agost a Millena amb Senior. Després d’aquesta cita, sols quedaran tres cites per a poder gaudir dels artistes La Maria, a Banyeres de Mariola el dia 9 de setembre; Esther, que actuarà a l’Alqueria d’Asnar el dia 17 del mateix mes, i per a tancar el cicle de concerts SomRiu, Muro acollirà l’actuació de Niu el dia 30 de setembre.

Aquesta iniciativa té com a objectiu oferir una opció cultural i d’oci a les nits d’estiu, i compta amb una gran qualitat artística que permetrà als assistents gaudir de la millor música dels artistes de la nostra zona. A més a més, cal destacar que el cicle de concerts rep el relleu del tradicional cicle de concerts que se celebrava de Jazz amb la Manco, amb la intenció de donar cabuda a noves propostes i estils musicals.

Els més menuts també tenen la seua oferta d’oci gràcies a la VIII Ruta de Contacontes que ha visitat les localitats d’Alfafara, Benimarfull, Gorga, Beniarrés, Benasau i Alcoleja. Eva Andújar, Lorena Comín, Lluís Abad, Sílvia Colomer i Jordí Micó, són els encarregats de contar als més menuts aquestes històries a través dels pobles de les comarques.

La pròxima data d’aquesta ruta serà el dia 29 d’agost a Penàguila, i continuarà el dia 10 de setembre a Agres, el 17 a l’Alqueria d’Asnar, el 18 a Muro (Turballos), el dia 8 d’octubre serà el torn de Banyeres de Mariola i de Cocentaina, i finalment, tancarà aquesta ruta Alcoi el dia 9 d’octubre.

Aquesta activitat és una de les principals propostes de l’entitat que ja està consolidada que permet que els més menuts gaudeixen de les històries tradicionals de les nostres comarques. A més, es compta amb la col·laboració de la Coordinadora pel Valencià.

Font: Redacció./


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *