lasarga subscriute elgrat

16 municipis participen en la VI edició de la biennal d’arts plàstiques ArtNostre

• La iniciativa naix de la necessitat de fomentar la comunicació entre artistes de les comarques i d’altres llocs • "Una novetat pionera serà que cada seleccionat tindrà una compensació econòmica per la cessió de l’obra”

16 municipis participen en la VI edició de la biennal d’arts plàstiques ArtNostre, que ja ha sigut presentada al públic. Aquesta és una convocatòria, organitzada a través de la Mancomunitat de l’Alcoià i El Comtat, que facilita que els artistes contemporanis puguen exhibir les seues obres en l’exposició itinerant d’arts plàstiques.

La iniciativa naix de la necessitat de fomentar la comunicació entre artistes de les comarques i d’altres llocs i difondre l’obra d’artistes amb llenguatges plàstics contemporanis per tal d’apropar-los a la ciutadania.

Les exposicions, per tant, no es limiten només a mostrar les obres, sinó que també s’ofereixen activitats per tal “d’explicar amb paraules que entén tot el món cadascuna de les obres”, tal com explica Lucia Romero, presidenta d’Art Nostre, qui destacava com a punt fort de la iniciativa el fet que “a banda d’oferir art contemporani, té una vessant pedagògica”.

A la convocatòria podran presentar obres, de temàtica i tècnica lliure, tots els artistes que ho desitgen, de manera individual o col·lectiva, fins al 8 de març de 2019.

Com explicava Rafa Calvo, membre d’Art Nostre, “una novetat pionera serà que cada seleccionat tindrà una compensació econòmica per la cessió de l’obra” i, a més, hi haurà un premiat que rebrà mil euros. Una comissió d’experts, presidida per Romà de la Calle, s’encarregarà d’escollir les obres que s’inclouran en l’exposició. Les bases de la convocatòria es poden consultar en aquest enllaç.

Font: Redacció./


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *