foradia subscriutegrat

Les Mancomunitats de l’Alcoià i El Comtat i la Vall d’Albaida han programat sessions d’esport en la natura

Es tracta d'una iniciativa que fusiona l'esport amb el contacte amb la natura per tal de fomentar un estil de vida saludable, en 12 sessions en diferents localitats

Les Mancomunitats de l’Alcoià i El Comtat i la Vall d’Albaida han preparat ‘Naturbalance’ una iniciativa que combina l’esport amb la natura, per tal de fomentar un estil de vida saludable dins dels paratges d’aquestes comarques.

Les sessions, que compten amb la col·laboració de l’escola de dansa i esport Màsters i el Centre de Dansa i Entrenament Mónica Talens i Adrián Palací, consisteixen en la combinació de tres modalitats d’esport guiades per monitors: stretch, Sunday fit i pilates.

La programació començarà el diumenge 23 de febrer a Cocentaina, i continuarà per Bocairent, Gorga, l’Olleria, El Ràfol de Salem, Gaianes, Benissoda, Alcoi, Benicolet, Fontanars dels Aforins, Banyeres de Mariola i Muro, que tancarà aquesta programació en juny.

Aquestes activitats van dirigides a tots els públics, i seguidament de cadascuna de les sessions es farà un esmorzar. Les places per a poder assistir a aquestes activitats esportives són limitades, i per tant, s’haurà de realitzar una inscripció.

Font: Redacció./


ajualcoi

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *