foradia subscriutegrat

Noves actuacions de millora a la Via Verda

S'estan reposant els trams de cables robats i va a arreglar-se la clivella que va obligar a barrar eixe espai

Des de l’Ajuntament d’Alcoi s’està treballant en la millora de la Via Verda, un paratge molt utilitzat per la població. Per això, durant tot el mes d’agost les brigades de l’ajuntament han estat reposant el cablejat dels trams robats en alguns dels túnels.

La pròxima tasca que va realitzar-se serà reparar la clivella que va sorgir, i que va obligar a barrar l’espai on es va produir. Segons han valorat els tècnics, aquesta actuació tindrà un cost de més de 20.000 euros, i per això, s’haurà de fer un contracte menor, que s’haurà de concursar, tal com marca la llei.

Aquesta clivella va produir-se per filtracions d’aigua i té una profunditat màxima de 70 cm. Les valoracions dels tècnics indiquen que no afectarà el talús. Com per a aquesta obra s’haurà de tallar la Via Verda, s’aprofitarà aquest temps per a arreglar alguns punts pròxims i fer treballs preventius.

Jordi Martínez, vicealcalde de la ciutat, ha explicat que: “A pesar que no s’estima que siga una obra complicada, hem de tindre en compte que per a poder dur-la a terme s’han d’executar uns processos administratius que comporten un temps, però la nostra intenció és solucionar aquest problema el més ràpid possible”.

A banda d’aquests treballs, també s’ha reposat el cable del camp de futbol municipal Jorge Molina, i s’ha col·locat un sistema que dificulta el robatori.

Font: Redacció./


ajualcoi

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *