lasarga participatius

Obres per a evitar despreniments a la Via Verda per valor de 53.179 €

• Així, segons l'Ajuntament, es posa fi al risc de despreniment que presentava aquest indret des del temporal que va patir la ciutat fa poc menys d'un any. • El regidor d'Obres i Serveis Públics anuncia altres treballs previstos: “pròximament tornarem a asfaltar el sender que discorre per la Via Verda


Alcoi ha dut a terme treballs de millora a la Via Verda per un valor de 53.179 €: s’ha actuat sobre els talussos existents a les entrades dels túnels de la via alcoiana. Així, es posa fi al risc de despreniment que presentava aquest indret des del temporal que va patir la ciutat fa poc menys d’un any.

Les obres dutes a terme s’han prolongat en dues fases; la primera d’elles consistent en la instal·lació d’un mallat electrosoldat sobre la superfície del talús, mentre que en la segona i última s’ha projectat una capa de formigó a sobre. Amb aquest procediment s’evita que futurs temporals de pluja o neu puguen desplaçar la terra i dificulten així l’accés als túnels.

L’empresa Guerola Transfer, S.L.U fou l’adjudicatària de les obres, que s’han finançat gràcies a una subvenció de la Diputació d’Alacant.

El regidor d’Obres i Serveis Públics, Jordi Martínez, recorda algunes actuacions finalitzades recentment: la instal·lació d’un sistema d’il·luminació en alguns túnels. I la reconstrucció d’un mur que es trobava prop del poliesportiu Francisco Laporta, i que també havia caigut.

Per altra banda, anuncia altres treballs previstos: “pròximament tornarem a asfaltar el sender que discorre per la Via Verda, ja que aquest s’ha fet malbé després de l’ús de maquinària pesant en el reforç dels talussos”.

Font: Redacció./


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *