foradia pressupostparticipatiualcoi

Gandia comptarà amb una obra del millor muralista d’art urbà del món, DiegoAS

Aquest artista de Lugo va realitzar el conegut grafiti del Juli Cèsar a la paret mitgera d'un edifici que està davant de la muralla de Lugo. Aquest treball va servir perquè fora triat com al número 1 de l'any 2021 en una votació organitzada per la comunitat Street Art Cities

Diego Anido Seijas, més conegut com a DiegoAS, va fer en el 2021 el conegut grafiti del Juli Cèsar a la seua ciutat natal, Lugo, justament en un edifici que hi ha davant de la muralla de la localitat. Aquest mural artístic va ser triat com al millor en la votació que va organitzar la prestigiosa comunitat Street Art Cities. Ara, aquest artista, estarà a Gandia per a crear una obra a la capital de la Safor.

El grafiter porta pintant grafiti o art urbà al carrer des de fa més de quinze anys. El seu treball es pot veure també a Oviedo, Màlaga, Madrid, Barcelona, Granada i Oporto. A més, ha rebut importants reconeixements com Co-campió de la lliga grafiti en les Grafiti Battles Spain 2021, Primer Premi a Amarte Burela 2019, o el Segon Premi a Galícia Crea 2015-2016.

La seua obra i la seua carrera és coneguda a nivell mundial i s’ha pogut veure en diferents mitjans de comunicació com National Geographic, Informativos Telecinco, Europapress, El Viajero de El País, Expansión o Esquire.

‘Juli Cèsar’ li ha donat fama mundial, i per això, l’Ajuntament de Gandia a través del departament de Turisme i Platges, ha volgut que aquest artista de plena actualitat elabore un mural artístic i monumental per a la ciutat, en el marc de les celebracions de l’Any Jubilar, que finalitza aquest mes d’octubre de 2022.

L’objectiu és portar a terme una operativa de dinamització turística, més enllà dels mateixos seguidors que comporta aquest tipus de moviment artístic i urbà, fent valdre la figura vinculada a la família Borja, que serà el motiu principal de l’obra.

DiegoAS crearà una obra artística singular, pròpia i vinculada a la història de Gandia, que pretén causar un impacte en el públic.

Font: Redacció./


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *