foradia subscriutegrat

L’Auditori de la Fundación Mutua Levante acull la presentació de l’Atles de les aus

En aquest llibre es parlarà dels ocells que formen part de les Zones d'Especial Protecció per a les Aus (ZEPA), de la Serra de Mariola i el Carrascal de la Font Roja

El dimecres 14 de setembre, a les 19h, tindrà lloc a l’Auditori de la Fundación Mutua Levante, la presentació de ‘Atles de les Aus de la ZEPA ‘Serres de Mariola i el Carrascal de la Font Roja’, un llibre que compta amb la col·laboració de la Universitat d’Alacant i que està fet per la Fundació Victoria Laporta Carbonell, amb el suport de la direcció i el personal tècnic dels Parcs Naturals.

Dins d’aquest llibre es podran conéixer 162 espècies d’aus diferents a través d’unes fitxes descriptives, mapes, calendaris fenològics i fotografies. L’objectiu d’aquesta “enciclopèdia”, segons indiquen els seus autors és: “reflectir la situació real dels ocells dins de la zona ZEPA ‘Serres de Mariola i el Carrascal de la Font Roja’ basant-nos en dades recopilades en més de 30 anys de treball de camp, observacions personals, cites contrastades i prospecció bibliogràfica”.

Per a confirmar l’assistència o consultar més informació es pot enviar un correu a la direcció info@fvictorialaporta.org, o telefonant al 657 442 797.

Font: Redacció./


terra

animalcoi

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *