foradia subscriutegrat

La presentació del llibre ‘Dones Imprescindibles’, serà l’activitat prèvia a la Trobada d’Escoles Valencianes

La cita tindrà lloc el dia 17 de novembre a les 19h, i Carme Agulló Díaz, professora de Teoria i Història de l'Educació de la Universitat de València serà l'encarregada de conduir l'acte

Des de la Universitat d’Alacant conviden a la ciutadania a assistir a la presentació del llibre ‘Dones Imprescindibles’, que tindrà lloc el dijous 17 de novembre a les 19h a l’Auditori de la Fundación Mutua Levante en Alcoi.

Aquesta és una activitat prèvia a la XXXIV Trobada d’Escoles Valencianes de l’Alcoià i El Comtat, que se celebraran en maig de 2023. Escola Valenciana és l’entitat organitzadora de l’acte, que part de la Coordinadora de l’Alcoià i El Comtat pel valencià, i per això, s’aprofitarà l’ocasió per a retre homenatge a Carme Miquel, mestra activista, renovadora de l’Escola, presidenta i fundadora d’Escola Valenciana.

L’esdeveniment estarà presentat per Carme Agulló Díaz, professora de Teoria i Història de l’Educació, i parlarà, a més de Carme Miquel, d’altres dones pedagogues imprescindibles com per exemple María Luisa Navarro, María Sánchez Arbós, María de Maeztu, Rosa Sensat, Marta Mata, o Elbira Zipitria, entre altres.

Font: Redacció./


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *