foradia cdturisme

‘Pareidolia’ arriba a la Sala de la Fundación Mutua Levante

Aquesta exposició elaborada per l'alumnat del Cicle Superior de Fotografia de l'Escola d'Arts i Superior de Disseny d'Alcoi es podrà visitar des del dia 16 de març fins al 29 d'abril

L’alumnat del Cicle Superior de l’Escola d’Arts i Superior de Disseny d’Alcoi tindrà el plaer d’ensenyar-nos el seu treball gràcies a l’exposició ‘Pareidolia’, que es podrà visitar a la Sala de la Fundación Mutua Levante des del 16 de març fins al 29 d’abril.

Segons expliquen des de l’EASD “la pareidolia és un fenomen psicològic on un estímul tènue i aleatori és percebut com una forma reconeixible”. En aquesta mostra l’espectador “transita i s’endinsa en un món íntim i personal on les imatges, a través de combinació adequada de les llums i ombres, retocen al límit del qual s’intueix i el que es desvetlla per parlar-nos sobre allò que es desitja. Pareidolia col·loca el seu focus davant l’exploració sensorial del cos i la seua sexualitat buscant-ne una reinterpretació mitjançant el món natural”.

“L’exposició planteja, des d’una òptica reflexiva, un diàleg sobre l’autoconeixement, l’erotisme i la sexualitat. Dividida en tres seccions, parteix de la insinuació i l’erotisme subtil general, per deixar pas a un espai expressiu comú, mosaic fragmentat, que ens parla d’autoexploració i de la interrelació amb altres cossos. La conversa culmina en un vers lliure que servei de punt de partida, i final, on el tema és tractat a través de les diverses mirades individualitzades”, indiquen els autors.

Font: Redacció./


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *