foradia

L’Ajuntament d’Alcoi valora positivament les activitats dedicades a la infància i joventut

Durant aquest estiu, des de la regidoria d'Esports s'ha oferit el Campus d'Estiu i els Cursos d'Estiu al Complex Esportiu Municipal 'Eduardo Latorre', i des de l'Ajuntament també es van organitzar tallers didàctics, activitats per a fomentar la lectura, i oci alternatiu per a la Joventut

Els xiquets i xiquetes, i també els adolescents han pogut gaudir de múltiples activitats durant aquest estiu organitzades per l’Ajuntament d’Alcoi. Concretament, des de la regidoria d’Esports es van dur a terme dos activitats al Complex Esportiu Eduardo Latorre, que segons indiquen des del consistori “van tindre molta acceptació entre abonats i no abonats”. Una d’elles va ser el Campus d’Estiu, i l’altra els Cursos d’Estiu.

Aquestes activitats han estat dedicades a diferents grups d’edat, des dels 3 anys, fins als 65 anys, que també han tingut els seus cursos.

Les dades de campus han sigut paregudes a altres edicions en les quals no hi havia restriccions per la pandèmia, arribant a un centenar de persones, tant en el Campus d’Estiu com als Cursos de Natació.

Des de l’Ajuntament també destaquen que els programes d’hidroteràpia per a persones amb discapacitat s’han mantingut durant juliol per als casos que ho han sol·licitat. Allargar aquest programa ha tingut gran acceptació, i és que un 85% de les persones que participen, han anat també durant juliol.

Altres de les activitats que s’han fet durant l’estiu han sigut els tallers didàctics i activitats de foment lector a les biblioteques municipals. En total s’han fet 41 activitats en les quals han participat 304 persones.

Des del CCJ, que ara se situa al Centre Comercial Alzamora per les obres, també s’han dut a terme diferents activitats d’oci alternatiu per a la joventut. La programació ‘Els Nits Joves’ va ser la proposta més votada als pressupostos participatius de 2022. En aquesta programació van assistir 417 participants.

Alberto Belda, regidor d’Esports, ha comentat que: “Hem tingut un bon resultat en les activitats que hem organitzat tant les d’esport com les de cultura, joventut i participació. Les dades són positives, hem intentat oferir oci variat a la ciutadania durant el període estival, també amb Viu l’Estiu o amb les piscines municipals”.

Font: Redacció./


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *