foradia pressupostparticipatiualcoi

Homenatge als bombers al CEIP Rosalia Bondia de Pego

Professorat i alumnat han rebut als membres del cos que són de la localitat i que han participat en l'extinció del foc a la Vall de Gallinera

L’alumnat i el professorat del CEIP Rosalia Bondia han començat el curs fent homenatge als bombers que han participat en l’extinció de l’incendi de la Vall d’Ebo que es va produir a finals del mes d’agost.

En l’acte, que s’ha celebrat al pati del col·legi, els xiquets i xiquetes, i també els professors, han pogut agrair la tasca que va fer el cos de bombers del parc de Dénia, tots ells veïns de Pego, que van estar en primera línia apagant el foc.

La directora del centre, Núria Ferrer, ha comentat que: “Volem que aquest siga l’inici d’una fructífera relació, treballarem molt amb vosaltres”, i ha agraït “la gran faena que van estar fent per salvaguardar les nostres muntanyes”.

Els bombers pegolins han rebut un quadre amb una imatge de les muntanyes que envolten la localitat de Pego, amb la intenció de transmetre un missatge d’esperança.

Carles Siscar, un dels bombers, ha tingut unes paraules per a tots els presents: “Vam tindre en tot moment molt present els vostres ànims, ens els feien arribar”. Un altre dels membres, Néstor Portes, ha explicat les dimensions i les conseqüències d’aquest incendi, de manera molt gràfica i amb ajuda de l’alumnat, i ha ressaltat la necessitat de tindre les muntanyes cuidades per a evitar que el foc s’expandisca de la forma que ho ha fet en aquesta ocasió.

Finalment, el professorat ha sorprés als convidats a l’interpretar una cançó composta per a aquest moment i en la qual han participat els escolars. “Amb aquest acte volíem sensibilitzar i conscienciar a l’alumnat i les famílies de la necessitat de cuidar el nostre medi ambient, tan important per a les nostres vides”, ha conclòs Ferrer.

Font: Redacció./


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *