foradia subscriutegrat

Nou curs a Alcoi, amb més d’11.800 alumnes

Dins d'aquesta xifra entra l'alumnat des d'educació infantil fins a batxillerat i cicles formatius, i a banda, s'haurien de comptar les matriculacions al Campus d'Alcoi de la UPV, el Campus de la UA, i de l'EASDA

Nou inici de curs als centres educatius d’Alcoi i enguany amb més d’11.800 matriculats des d’educació infantil, a batxillerat, passant pels cicles formatius. Dins d’aquesta xifra no estan inclosos l’alumnat dels campus universitaris d’Alcoi ni de l’EASDA.

Jordi Silvestre, regidor d’Educació, ha comentat que: “Afrontem el primer curs amb normalitat i sense restriccions per la Covid, açò afavoreix les relacions i el contacte alumnat-professorat i entre els mateixos alumnes, que pensem és essencial per a la seua educació. Continuem entrant sol·licituds al departament i estem contents perquè el nombre d’alumnes no baixa, i fins i tot hi ha un lleuger creixement”.

Abans de començar les classes des de l’Ajuntament s’han fet algunes tasques de manteniment com neteja, desbrossament i s’ha reparat alguna infraestructura. A més, les tres escoletes i els cinc centre educatius públics de la ciutat han substituït algunes de les llums per led amb l’objectiu d’estalviar en il·luminació. També s’han revisat i reparat algunes llums d’emergència dels centres.

Pel que fa als patis actius, ja està quasi tot executat, encara que algunes de les actuacions s’han allargat un poc en el temps. Des de l’Ajuntament volen recordar que fins al moment les inversions del Pla Edificant han suposat 1.125.290 euros en obres finalitzades.

En total el pressupost de les inversions de la Generalitat en els centres educatius d’Alcoi ascendeix a 14.972.372,12 euros, xifra que augmentarà després d’adequar els preus de l’Andreu Sempere, actuació que és prioritària per a l’Ajuntament, que està pendent que Generalitat aprove el projecte de la memòria valorada que va presentar el consistori a l’inici de l’estiu i contempla les noves actuacions i actualitza els preus. En el cas de Pare Vitòria i Cotes Baixes els processos es troben en la fase de delegació de competències per al Pare Vitòria i al Cotes Baixes falta l’adequació de la memòria valorada. Recordem que el pressupost de l’IES Pare Vitòria ascendeix a 4.077.371,04 euros i el d’IES Cotes Baixes a 5.131.263,13 euros.

Font: Redacció./


ajualcoi

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *