foradia pressupostparticipatiualcoi

Jesús Martínez: “Hem començat el curs organitzant viatges”

A meitat de setembre els centres educatius aniran començant un nou curs que està marcat pel final de les restriccions Covid, com per exemple la distància de seguretat. A més, també hi haurà altres novetats com la llei educativa, nous Graus de Formació Professional, o més places de matriculació

Per a l’IES Andreu Sempere la reforma educativa no ha suposat un gran canvi, ja que com explica Jesús Martínez, director de l’institut: “Portem des de 2017 en aquesta línia pedagògica, en la qual introduíem en 1r i 2n d’ESO els àmbits. No hi ha hagut debat perquè ja era part del nostre pla d’actuació”. A banda, comencen el curs amb molt bones notícies: “Un grup d’alumnes ja estan fent un Erasmus en Turquia amb un projecte de l’Institut Tecnològic del Joguet, amb alumnat d’Estònia, França, Itàlia, Grècia i Turquia. També ens han concedit una ajuda del Ministeri perquè alumnes de 2n d’ESO estiguen una estada en un campament d’immersió lingüística. Així que hem començat el curs organitzant viatges”.

Un altre dels punts importants del curs, és que l’alumnat el realitzarà al centre habitual, ja que encara no està la licitació de les obres de rehabilitació.

Font: Belén Rivas./


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *